Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه کوثر بجنورد از اضافه شدن دو رشته زبان و ادبیات فارسی و مترجمی زبان عربی به رشته‌های تحصیلی دانشگاه خبر داد که اولی در مقطع کارشناسی ارشد و دومی در مقطع کارشناسی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ دکتر علیرضا حسینی، رییس دانشگاه کوثر بجنورد ظهر امروز یک‌شنبه (10 شهریور) در نشست خبری با خبرنگاران گفت: برنامه ریزی ما در دانشگاه برای اضافه کردن رشته های تحصیلی، داشتن بازار کار و انتخاب رشته ای است که استان‌های همجوار تا شعاع 150 کیلومتری، آن رشته تحصیلی را نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی، دو رشته زبان و ادبیات فارسی با گرایش ادبیات روایی در مقطع کارشناسی ارشد و رشته مترجمی زبان عربی در مقطع کارشناسی را دو رشته جدید اضافه شده به رشته‌های تحصیلی دانشگاه نام برد.

 

دکتر حسینی، با بیان اینکه تلاش ما حرکت به سمت رشته های کارآفرین است، به برنامه ریزی برای اضافه شدن رشته های مدیریت کسب و کار کوچک و گردشگری اشاره کرد و گفت: اولین رشته در دستور کار برنامه شورا قرار دارد و دومین رشته هم به وزارت علوم و تحقیقات ارسال شده و منتظر اعلام نتیجه هستیم.

 

رییس دانشگاه کوثر بجنورد، رصد فارغ التحصیلان دانشگاه را از جمله برنامه های در دست اقدام نام برد و توضیح داد: در راستای اجرای این برنامه ضمن تماس با تک تک فارغ التحصیلان و کسب اطلاعات در خصوص نوع و نحوه اشتغال و یا عدم اشتغال افراد؛ پس از ارزیابی نهایی اگر رشته ای بازار کار مناسب نداشته باشد، اقدام به حذف رشته می کنیم.

 

وی تعداد دانش آموختگان این دانشگاه را 484 نفر اعلام کرد و در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه بر اساس این طرح تاکنون چه رشته هایی حذف شده، گفت: ما در شروع اجرای این کار هستیم و هنوز بررسی ها کامل نشده و به محض تکمیل اطلاعات، نتایج این طرح اطلاع رسانی می شود.

 

دکتر حسینی، از جمله مشکلات دانشگاه کوثر به عنوان دومین دانشگاه تک جنسیتی کشور بعد از دانشگاه الزهرا(س) را نداشتن فضاهای آموزشی، پژوهشی و خوابگاهی مناسب اعلام کرد و اظهارداشت: تمام مکان هایی که ما ادامه حیات داده ایم، استیجاری است.

 

رییس دانشگاه کوثر بجنورد، به نیمه تمام بودن ساختمان دانشگاه در تخته ارکان بجنورد اشاره کرد که با اعتبار 6 میلیارد تومانی سفر رهبری به پیشرفت 55 درصدی رسیده و الان برای تکمیل آن، 12 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

 

وی با بیان اینکه 62 درصد دانشجویان ما غیربومی هستند به فعالیت پنج خوابگاه دانشجویی اشاره کرد و گفت: با شروع سال تحصیلی جدید قرار است دو خوابگاه دیگر هم به مجموعه اضافه شود که ظرفیت خوابگاه ها را به هزارو 500 نفر می رساند.

    

دانشگاه كوثر بجنورد، ويژه خواهران، سال 91 با هفت رشته تحصيلي و جذب 250 دانشجو فعاليت آموزشي خود را آغاز كرد و اكنون از نظر شمار دانشجو در بين دانشگاه هاي تك جنسيتي كشور عنوان دوم را دارد. 

 

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم خطبه نماز جمعه هفته دولت نماز جمعه محرم بیرجند روز جهانی مسجد بزرگداشت روز جهانی مسجد خطبه های نماز جمعه خراسان جنوبي دانشگاه کوثر دکتر حسینی جذب دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، علی یوسف‌زاده ظهار کرد: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خط‌کشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سه‌راهی سربند - مشگین‌شهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل می‌باشد.
وی با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگین‌شهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا می‌شود.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با قدردانی از تلاش‌های پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگین‌شهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهره‌برداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.
یوسف‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارس‌آباد و سربند- مشگین‌شهر از جاده‌های حادثه‌خیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار می‌رود با اختصاص اعتبارات به‌موقع تمام طرح‌های بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.
وی هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جاده‌های پرتردد و حادثه‌خیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جاده‌ها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جاده‌ای کاسته شود.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • ضرب الاجل استاندار لرستان برای تکمیل ساختمان استانداری
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان