Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@01:09:16 GMT

دانشگاه کوثر بجنورد فضای آموزشی کم دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۲۵۶۱

دانشگاه کوثر بجنورد فضای آموزشی کم دارد

 دکتر علیرضا حسینی روز دوشنبه در آیین گرامیداشت دانشجویان ورودی جدید اظهار داشت: هم اکنون تمام فضاهایی را که در اختیار این مرکز آموزش عالی است،  استیجاری است که در شان دانشجویان نیست.

وی گفت: هر چند ساخت این دانشگاه در تخته ارکان به علت کمبود اعتبار رها شده بود اما، هم اکنون عملیات ساخت آن از سر گرفته شده است که امیدوار هستیم مرحله اول ساختمان آموزشی آن در بهمن ماه سال جاری به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این مرکز آموزش عالی در گستره ۸۷ هکتار  ساخته می شود که در سفر رهبر معظم انقلاب به این استان ۶۰ میلیارد ریال برای ساخت آن اختصاص یافته اما به دلیل کمبود اعتبار پروژه متوقف شده بود.

وی اظهار داشت: دانشگاه دخترانه کوثر بجنورد، در رتبه‌بندی جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، رتبه نخست را در بین دانشگاه‌های خراسان شمالی به دست آورد.

رئیس دانشگاه کوثر بجنورد افزود: این مرکز آموزش عالی همچنین در بین دانشگاه های کشور نیز رتبه ۴۲ را کسب کرد که در مقایسه با رتبه‌بندی پیشین این پایگاه استنادی، که ۶۷ بود، ۲۵ رتبه ارتقا یافته است.

حسینی افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، در رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی، معیارهایی چون آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و امکانات، فعالیت های اجتماعی و اقتصادی و صنعتی را مورد ارزیابی قرار داده است.

رئیس دانشگاه کوثر بجنورد در خصوص تالیف کتاب نیز گفت: اعضای هیات علمی این دانشگاه سال گذشته ۸ عنوان کتاب و امسال یک عنوان کتاب تالیف کردند و یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه هم امسال برنده جایزه دکتر کاظم آشتیانی بنیاد ملی نخبگان شد.

وی اظهار داشت: دانشگاه کوثر مجوز انتشار را در سال جاری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کسب کرده است.

وی گفت: دانشگاه کوثر اولین دانشگاه ویژه خواهران در شمال شرق کشور و دومین دانشگاه تک جنسیتی ویژه خواهران بعد از دانشگاه الزهرا است.

حسینی با بیان اینکه دانشجویان باید از تک محوری و تک بعدی بودن خارج شوند اظهار داشت: برای اینکه به انسان بزرگ تبدیل شوید از تضارب افکار و اندیشه‌ها بهره ببرید و به تحلیل آن‌ها بپردازید.

رییس دانشگاه کوثر با تأکید بر اینکه دانشجویان باید در تولید علم نقش داشته باشند گفت: از امکاناتی که دولت جمهوری اسلامی ایران در خدمت شما گذاشته است بهره ببرید و با ذهن‌های ورزیده و پویای خود یاری‌گر دانشگاه باشید.

دانشگاه کوثر بجنورد، ویژه دختران، سال ۹۱ با هفت رشته و جذب ۲۵۰ دانشجو فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و اکنون رتبه دوم دانشجو را در بین دانشگاه های تک جنسیتی کشور دارد.  

هم اکنون افزون بر سه هزار دانشجو در سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی این دانشگاه زیر نظر ۵۴ استاد و عضو هیات علمی تحصیل می کنند.

برچسب‌ها بجنورد خراسان شمالی بانوان دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد خراسان شمالی بانوان دانشگاه ها بجنورد خراسان شمالی بانوان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری

محمد صفرزاده اظهار داشت: از این تعداد ۷۰ مدرسه با ۳۵۱ کلاس درس و ۴۶ هزار متر مربع زیربنا، دو نمازخانه، هشت سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی با ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع وجود دارد که برای تکمیل فضا‌ها بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی افزود: برای کمک به مدرسه سازی از گروه‌های جهادی، شورای بانوان، نهاد‌های دولتی و حاکمیتی و دانش آموز خیری کمک گرفته می‌شود، در صورتی که بخشی از مسئولیت اجتماعی به سمت مدرسه سازی سوق پیدا کند مشکل مدارس در استان حل می‌شود.

صفرزاده با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در کشور به ازای هر دانش آموز ۵.۲۸ متر مربع و سرانه استاندارد ۸.۳۹ مترمربع است، اضافه کرد: میزان سرانه در استان ۸.۲۵ متر مربع است که با سرانه استاندارد کشوری فاصله زیادی نداریم، البته با بازنگری شناسنامه فنی فضای آموزشی سرانه فضای آموزشی در استان مشخص خواهد شد.

وی بیان داشت: در جشنواره خیرین مدرسه ساز دور گذشته میزان مشارکت و تعهد خیرین ۶۴ میلیارد تومان بود که حدوداً ۵۰ میلیارد تومان آن محقق شد، از طرفی عمده مبالغی که از محل خیرین تامین می‌شود از خارج از استان بوده که لازم است میزان مشارکت مردم استان افزایش یابد، بنابراین می‌توان گفت باید فرهنگ چند خیری به منظور تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی در استان نهادینه شود.

بیشتر بخوانید

فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز در ۱۷ منطقه آموزشی

صفرزاده افزود: زیربنای کل طرح‌های خیری در دست اجرا در استان ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع است که برای تکمیل این طرح‌ها پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی گفت: هم‌اکنون سرانه آموزشی کشور ۸.۳۹ متر مربع و استان ۸.۲۵ متر مربع است که این آمار براساس آمار طرح شناسنامه سال‌ها ۹۳ است و باید این اطلاعات به روز رسانی شود.

صفرزاده ادامه داد: در سرانه فضای آموزشی در کل نسبت به کشور در وضعیت مطلوب قرار داریم، اما دربرخی مناطق آموزشیبا کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم و باید آمار مدارس براساس منطقه به منطقه استخراج شود تا بتوان وضعیت فضا‌های آموزشی را در همه مناطق استان به سطح متوسط و استاندارد برسانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری