Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه بجنورد گفت: اکنون فقط بناست ۱۰ هکتار زمین به دانشگاه کوثر بدهیم و هیچ مذاکره‌ای مبنی بر استفاده از امکانات دانشگاه بجنورد نشده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد صبح امروز در نشست خبری گفت: کلاس‌های حضوری دانشگاه بجنورد از چهارم اسفند تعلیق شد، اما از ۲۰ اسفند کلاس‌های دوره دکتری به صورت مجازی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محقر ادامه داد: از نیمه فروردین نیز باقی کلاس‌ها برگزار شد که طی این مدت هزار و ۴۷۲ کلا درسی ارائه شد.   رئیس دانشگاه بجنورد با اشاره به به کارگیری ۴۵ کارشناس برای بهره برداری از سامانه‌های آنلاین تدریس افزود: در این مدت ۱۲ کارشناس آموزش برای پاسخگویی به درخواست‌های آموزشی دانشجویان به کار گرفته شدند.

وی از عدم استفاده ۶۵۰ دانشجو از سامانه تدریس مجازی خبر داد و بیان کرد: ۶۰۰ دانشجو نیز برای حذف تک درس، بیش از یک درس و حذف ترم درخواست دادند که با آن موافقت شد.

محقر امکان برگزاری آنلاین کلاس‌های دروس عملی مانند تربیت بدنی و صنایع دستی را ناممکن دانست و گفت: در این راستا دانشجویانی که در سال آخر تحصیل هستند شناسایی شدند و طبق آن ۵۰ دانشجو غیر بومی در طی ۳ بازه ۱۰ روزه در خوابگاه‌ها اسکان داده می‌شوند و کلاس هایشان به صورت فشرده برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه بجنورد تاکید کرد: طبق پیش بینی‌ها به نظر می‌رسد کلاس‌های سال آینده نیز مجازی خواهد بود لذا دانشجویان فعلا به فکر رزرو خوابگاه نباشند.

وی درخصوص حواشی پیرامون دانشگاه کوثر بجنورد نیز اظهار کرد: در سال ۹۷، بنا شد دانشگاه بجنورد ۱۰ هکتارد از زمین‌های خود را به دانشگاه کوثر بدهد و موافقت نامه‌ای امضا شد و جانمایی نیز به اتمام رسید لذا بخشی از اراضی دانشگاه بجنورد به کوثر تحویل داده می‌شود.

محقر بیان کرد: دانشگاه کوثر، تک جنسیتی باقی می‌ماند و اگر خواستند می‌توانند در این ۱۰ هکتار دیوار کشی نیز انجام دهند زیرا کاملا مستقل هستند.

رئیس دانشگاه بجنورد با اعلام بی خبری از علت حساسیت نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس به این موضوع گفت: در جریان نامه ارسالی نماینده بجنورد به دفتر مقام معظم رهبری نیستم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ساخت دانشگاه کوثر در محل تعیین شده قبلی صرفه‌ای ندارد افزود: فروش ساختمان نیمه کاره کوثر از سال ۹۳ مطرح بوده و استاندار وقت نیز به این ماجرا انتقاد داشت لذا بار‌ها مسئولان ملی درخصوص تعیین تکلیف این دانشگاه تاکید داشتند.

محقر در انتها بیان کرد: اکنون فقط بناست زمین به دانشگاه کوثر بدهیم و هیچ مذاکره‌ای مبنی بر استفاده از امکانات دانشگاه نشده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه بجنورد دانشگاه کوثر بجنورد آمایش آموزش مجازی رئیس دانشگاه بجنورد دانشگاه کوثر کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۸۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای و روانشناسی در سطح استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حامد رضایی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی «سلام ساوالان» ضمن تبریک روز روانشناس اظهار کرد: شعار روز روانشناس سال‌جاری «امیدآفرینی با توسعه خدمات روانشناسی، مشاوره و مشارکت مردم» است و سازمان بهزیستی به عنوان متولی امر و ادارات کل بهزیستی استان‌ها و ادارات بهزیستی شهرستان‌ها نیز به تبع این اداره، مسئولیت‌های ویژه‌ای در حوزه خدمات روانشناسی دارند و ما نیز سعی داریم تا با تلاش همکاران در این زمینه، بهترین خدمات را به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی افزود: یکی از خدمات ویژه بهزیستی، مشاوره رایگان، امن و محرمانه خط تلفنی ۱۴۸۰ است که همه مردم می‌توانند از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب از این خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های خانواده، تحصیلی، تربیت فرزند، اختلالات روانی، ازدواج، شغلی و کودک و نوجوان استفاده کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ادامه داد: در سطح استان بیش از ۷۰ مرکز روانشناسی و مشاوره، خدمات متفاوتی را به مردم ارائه می‌کنند و همگی سعی دارند تا آلام مرتبط با روح و روان انسان‌ها را کاهش دهند.

رضایی افزود: ما نیز سعی داریم تا آموزش‌هایی را مطابق با علم روز روانشناسی به روانشناسان و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، ارائه دهیم تا ضمن پیشرفت این حوزه، خدمات بهتر و تخصصی به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی اظهار داشت: از طرف بهزیستی برای حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه به جهت استفاده از خدمات روانشناسی، یاری برگ ارائه می‌کنیم که به روانشناسان مربوطه تحویل داده می‌شود و هزینه جلسات مشاوره افراد تحت پوشش را بهزیستی متقبل می‌شویم.

رضایی گفت: همچنین در این زمینه دغدغه مهمی که در دولت سیزدهم پیگیر آن هستیم، تحت پوشش قرار گرفتن خدمات مشاوره و روانشناسی است تا عموم مردم بتوانند به راحتی از این خدمات استفاده کنند.

کد خبر 748819

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ - دانشگاه بجنورد ( عکس)
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان