Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان شمالی با تأکید بر لزوم اجرای مصوبه ۶ مردادماه سال ۶۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بر این اساس ادغام دانشگاه دخترانه کوثر بجنورد خلاف قانون است و روسای دانشگاه‌ها به‌عنوان مجری این قانون باید پایبند به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد امروز ۶ مردادماه سالروز تصویب قانونی در شورای عالی انقلاب فرهنگی است که این روزها نه تنها بر اجرای آن اهتمامی نمی‌شود، بلکه قوانینی نیز در راستای خلاف بر روح حاکم بر این قانون در کشور و به‌خصوص خراسان شمالی تصویب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصوبه ۲۴۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی که روسای دانشگاه‌ها را موظف به اجرای تفکیک جنسیتی از حداقل شرایط تا حداکثر آن می‌کند، این روزها با مصداقی مشخص در خراسان شمالی، نادیده گرفته‌شده است.

در فصل اول حفظ حدود اخلاق اسلامی در برخوردها و معاشرت‌ها و نخستین مورد آن اعلام‌شده که دانشجویان زن و مرد لازم است در کلاسهای درس در دو ردیف جداگانه بنشینند و در تبصره این بند قانونی آورده شده؛ هرگاه در دانشگاهی جدا کردن کلاسهای مخصوص زنان و مردان میسر باشد و مشکلی از لحاظ بودجه و کیفیت تحصیل به وجود نیاورد کلاس‌ها باید جدا باشد.

اما به نظر می‌رسد ادغام، انحلال و یا هر عنوان دیگری که بر ازبین بردن ماهیت دانشگاه کوثر توسط دانشگاه بجنورد گفته می‌شود، خلاف نص صریح این قانون است. در این باره، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان شمالی نیز این موضوع را تأیید می‌کند.

مصوبه ۶ مرداد شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد غفلت واقع شده است

حجت‌الاسلام سیدمرتضی موسوی جاجرمی در مصاحبه با فارس با اشاره به این قانون مصوب در سال ۶۶ اظهار کرد: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۶۶ مبنی بر تفکیک جنسیتی تا حدممکن در دانشگاه‌ها صراحت دارد و روسای دانشگاه‌ها به‌عنوان مجری این قانون نباید در اجرای وظایف خود کوتاهی کنند.

وی با ابراز تأسف نسبت به‌غفلت در اجرای این مصوبه قانونی و مهم تأکید کرد: متأسفانه برخی‌ها حتی بر تفکیک جنسیتی کلاس‌های معارف در دانشگاه‌ها خرده می‌گیرند درحالی‌که نمی‌دانند این جداسازی عین اجرای قانون است و هرگونه مخالفت‌ها، خلاف با قوانین مصوب کشور محسوب می‌شود.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان شمالی ایجاد دانشگاه دولتی و دخترانه کوثر بجنورد را بر اساس همین رویه قانونی و اسلامی در کشور دانست و گفت: وجود این دانشگاه برای استان خراسان شمالی یک ارزش و اعتبار است و باید به هر طریقی در حفظ و تقویت آن اقدام کرد.

همه مسئولان باید دانشگاه کوثر را تقویت و حفظ کنند

وی افزود: این دانشگاه بر اساس ارزش‌های دینی، انقلابی و اسلامی تأسیس شده و همه از نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار و مسئولان دانشگاه‌ها به‌خصوص روسای دانشگاه‌های بجنورد و کوثر باید بر تقویت و پایداری این دانشگاه اهتمام ورزند.

موسوی جاجرمی با تأکید مجدد بر اهمیت حضور دانشگاه دخترانه کوثر در بجنورد گفت: این دانشگاه برای ما یک افتخار و ارزش است که با توجه به ظرفیت‌های فراوان آن، هم‌اکنون مورد استقبال بسیاری از خانواده‌های مقید به امور دینی در سراسر کشور قرارگرفته است.

وی ادامه داد: بسیاری از دانشگاه‌های ما در استان مشکل کمبود دانشجو را تجربه می‌کنند اما این دانشگاه با نگاه دینی مردم ولایی و انقلابی کشورمان در زمره دانشگاه‌هایی با حداکثر ظرفیت دانشجو در حال فعالیت است و این نشان از اهمیت و نوع نگاه مردم کشور و استانمان دارد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان شمالی بر حل شدن مشکل کلاس‌های این دانشگاه با استفاده از فضای فعلی و جدیدالاحداث دانشگاه کوثر تأکید کرد و افزود: محل جدیدالاحداث دانشگاه کوثر از اعتبارات سفر رهبری و پس‌ازآن با کمک‌های استانی و کشوری بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و می‌توان آن را برای حضور دانشجویان آماده کرد.

وی درباره برخی زمزمه‌ها مبنی بر فروش این ساختمان گفت: اعتبارات سفر رهبری برای این محل و ساختمان هزینه شده و امکان فروش آن وجود ندارد.

اگر ادغام نیست پس چیست؟

موسوی جاجرمی ضمن اعتراض به تصمیم‌های اخیر مبنی بر ایجاد ساختمانی در داخل دانشگاه بجنورد به نام دانشگاه کوثر گفت: این اقدام اگر مصداق ادغام دانشگاه کوثر با دانشگاه بجنورد نیست، پس چه عنوانی را می‌توان به آن نسبت داد؟

وی در انتها از روسای دانشگاه‌های استان به‌عنوان مجریان قانون درخواست کرد تا تحصیل در دانشگاه کوثر را با شرایط قانونی تسهیل کنند و بر حفظ و تقویت آن به‌صورت منفک از سایر دانشگاه‌های استان اقدام جدی کنند و نسبت به اقداماتی که مخالف قوانین صریح کشور است، خودداری کنند.

گفتنی است طی هفته‌های گذشته، محمد وحیدی، نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و نماینده مردم ۵ شهرستان خراسان شمالی از نامه‌نگاری وزارت علوم با خراسان شمالی برای ادغام یا انحلال دانشگاه دخترانه کوثر سخن به میان آورده بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه خراسان شمالی بجنورد قانون دانشگاه کوثر نهاد رهبری در دانشگاه ها شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی روسای دانشگاه ها دانشگاه ها دخترانه کوثر دانشگاه کوثر مسئول نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۴۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد پیرامون سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه و جنایت رخ داده در فلسطین اشغالی به روسای دانشگاههای آمریکا نامه نوشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مسعود میرزایی شهرابی در این نامه‌ نوشته است: دانشگاه‌های ایران اسلامی به عنوان حافظان آموزش عالی و آزاداندیشی، باید به عنوان سنگری برای تبادل آزاد نظرات و ایده‌ها عمل کنند.

وی افزود:در دانشگاه فردوسی مشهد، عمیقاً احساس می‌کنیم که باید نگرانی خود را نسبت به سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه و به طور مشخص تر، اقدامات و سیاست‌های بی‌رحمانه اسرائیل ابراز کنیم.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اظهارکرد: اقدامات خشنی که برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد این مسائل مهم حقوق بشری انجام شده است، عمیقاً نگران کننده است؛ این نه تنها قداست و حرمت آزادی آکادمیک را تحت الشعاع قرار می‌دهد، بلکه مانع تلاش جمعی‌ ما برای دستیابی به حقیقت و عدالت می شود.

میرزایی شهرابی ادامه داد:با توجه به تأثیر مخرب جنگ بر زندگی انسان‌های بی‌گناه، از جمله کودکان، این وظیفه اخلاقی ما است که اقداماتی را که حقوق بشر را نقض می کند، محکوم کنیم، و در مورد این نگرانی‌های فوری و حیاتی جهانی، گفت‌و‌گوی باز را تشویق کنیم.

وی در این نامه آورده است: به عنوان آموزگاران، ما باید از آرمان صلح و عدالت دفاع کنیم و اطمینان حاصل کنیم که جوامع دانشگاهی ما فضای امنی برای تحقیق انتقادی و حمایت [از آرمان‌ صلح و عدالت] هستند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: ما از همه دست اندرکاران می خواهیم که قاطعانه از این اصول حمایت کنند، تا بر تعهد خود نسبت به آزادی اندیشه و کرامت انسانی مجدداً تاکید کنیم.

گفتنی است؛ از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود 550 نفر دستگیر شده اند؛این اعتراض ها در پی حمایت های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023 و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند
  • احمد خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، اما جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد/ حجاب از ضروریات دین است، بی حجابی خلاف شرع و قانون است/ در مسئله عفاف و حجاب دو قطبی نکنید
  • «نون خ» پایبند به آداب ایرانی