Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین رحیمی گفت: دانشگاه جامع دولتی در خراسان شمالی متشکل از دانشگاه دولتی بجنورد، دانشکده فنی اسفراین و دانشکده کشاورزی شیروان خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلام حسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در بجنورد در گفتگو با خبرنگار عصر اترک، اظهار کرد: دانشگاه جامع دولتی در خراسان شمالی با استانداردهای ملی و کیفی تشکیل می شود که این دانشگاه متشکل از دانشگاه دولتی بجنورد، دانشکده فنی اسفراین و دانشکده کشاورزی شیروان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی افزود: دانشکده فنی اسفراین و دانشکده کشاورزی شیروان، پردیس های این دانشگاه جامع خواهند بود.

وی درباره تعیین تکلیف وضعیت دانشگاه کوثر ( دانشگاه تک جنسیتی خراسان شمالی) نیز اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت این دانشگاه در دست بررسی است که برای آن دو پیشنهاد مطرح است که با انجام بررسی ها، تصمیم نهایی برای آن گرفته می شود.

وی گفت: پیشنهاد های مطرح شده برای تعیین وضعیت دانشگاه کوثر شامل ( حفظ استقلال این دانشگاه با ماهیت فعلی و ادامه فعالیت آن در قالب مرکز آموزش عالی مستقل و یا اینکه با حفظ استقلال ماهیت فعلی اش زیر چتر دانشگاه جامع دولتی خراسان شمالی قرار گیرد و به عنوان پردیس خواهران فعالیت خود را ادامه دهد)، هستند.


 اجرای ساماندهی 90 موسسه دولتی آموزش عالی کشور از 4 ماه آینده

غلام حسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در بخش دیگری از سخن خود به اجرای ساماندهی 90 موسسه دولتی آموزش عالی کشور از چهار ماه آینده نیز خبر داد و در این باره اظهار کرد: طی 30 سال گذشته تعداد دانشگاه ها در سطح کشور رشد کمی بسیار زیادی داشته اند که این رشد، کاذب بوده است.

رحیمی در ادامه گفت: در سال های 91 و 92 جمعیت دانشجویی کشور به چهار میلیون و 800 هزار نفر رسید.

وی بیان کرد: در همین راستا، شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور نیز در سال 95 اجرای طرح آمایش آموزش عالی کشور را مصوب کرد.

وی افزود: وزارت علوم نیز برای جلوگیری از رشد کمی دانشگاه ها در سطح کشور، مجوز جدیدی برای ایجاد دانشگاه جدید در کشور را صادر نکرد مگر درموارد محدودی برای مناطقی که بسیار ضروری بود.

در عین حال، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم به کاهش داوطلب برای ورود به دانشگاه های کشور طی یک دهه اخیر نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر جمعیت دانشجویان به یک سوم کاهش یافت و تعداد دانشجویان از چهار میلیون و 800 هزار نفر به سه میلیون و 400 هزار نفر رسید.

وی گفت: بخشی از کاهش جمعیت دانشجویی کشور در دانشگاه هایی اتفاق افتاده است که آن دانشگاه ها نقش موثری در تولید مقالات علمی و بین المللی نداشتند.

وی در ادامه یادآور شد: با این وجود، طی چهار – پنج سال اخیر، رشد تولید علم در دانشگاه های کشور به شدت رشد پیدا کرده و کیفیت مقالات علمی تولید شده کشور در سطح بین المللی رشد چشمگیری داشته است.

رحیمی در ادامه به تشریح اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در زمینه اجرای طرح آمایش آموزش عالی در کشور نیز پرداخت و در این باره گفت: در همین راستا، یک کارگروهی به نام آمایش آموزش عالی کشور تشکیل شد که یکی از مهمترین طرح های این آمیش، ساماندهی موسسات آموزش عالی کشور بوده است.

وی افزود: برای اجرای این ساماندهی یک کارگروه اصلی در وزارت علوم، یک کارگروه برای دانشگاه آزاد، یک کارگروه برای دانشگاه پیام نور شکل گرفتند همچنین برای دانشگاه فنی و حرفه ای نیز کارگروهی به منظور انجام اصلاحات تشکیل شد.

وی در ادامه بیان کرد: وزارت علوم، بنا را بر این قرارداد که در فاز نخست ساماندهی دانشگاه های دولتی حضوری کشور را اجرایی کند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم افزود: در همین راستا، سه مدل شامل مدل الحاق، مدل تجمیع و مدل تبدیل برای ساماندهی موسسات دولتی حضوری ملاک عمل قرار گرفتند.

وی گفت: در سطح کشور 120 موسسه دولتی حضوری آموزش عالی فعالیت دارند که 90 موسسه مشمول ساماندهی اشاره شده، شده اند و این 90 موسسه دولتی به 45 موسسه تبدیل می شوند و برای 30 موسسه دیگر از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و ... نیز ماموریت گرایی تعریف خواهد شد.

وی یادآور شد: با ساماندهی 90 موسسه دولتی حضوری آموزش عالی کشور هیچ موسسه ای تعطیل نمی شود، هیچ هیات علمی از دانشگاه تعدیل نمی شود و هیچ کارمندی نیز اخراج نخواهد شد بلکه استاندارد سازی و کیفی سازی این موسسات اجرایی می شود.

رحیمی اعلام کرد: اجرای ساماندهی تدوین شده از چهار ماه دیگر آغاز و انجام آن به مدت یکسال به طول می انجامد.

وی خاطر نشان کرد: آیین نامه ساماندهی این موسسات که یا الحاق یا تجمیع و یا تبدیل خواهند شد به موسسات ابلاغ می شوند که در همین راستا، البته به انعطاف مدیران این موسسات برای اجرای آیین نامه نیاز است.

وی افزود: وزارت علوم بر روند اجرای ساماندهی تشریح شده در فاز نخست نظارت خواهد کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم همچنین یادآور شد: هنوز تعیین تکلیف وضعیت ماموریت گرایی موسسات آموزش عالی کشور نیز به پایان نرسیده است.


گسترش پردیس های علم و فناوری در دستور کار وزارت علوم

رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در خاتمه درباره فعالیت پارک های علم و فناوری در کشور نیز بیان کرد: طی 10 سال اخیر این پارک ها متناسب با نیازهای کشور رشد بسیار خوبی داشته اند.

رحیمی با اشاره به اینکه در حال حاضر در سطح کشور 43 پارک علم و فناوری فعالیت دارند که دو مورد آنها وابسته به دستگاه های اجرایی و مابقی وابسته به وزارت علوم هستند، اعلام کرد: گسترش تعداد آنها البته با قیودی در دستور کار وزارت علوم قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: در همین راستا، هر استان یک پارک علم و فناوری استانی خواهند داشت و این پارک های استانی می توانند پردیس های علم و فناوری را در سطح شهرستان های خود برپا کنند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم خاطر نشان کرد: پارک ها و پردیس های علم و فناوری هدفمند ایجاد خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم علم و فناوری آموزش عالی کشور اجرای ساماندهی همین راستا دانشگاه جامع خراسان شمالی دولتی حضوری موسسه دولتی سطح کشور دانشگاه ها کشور نیز پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: فاصله سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به کشور کاهش یافته است، اما همچنان پایین‌تر از میانگین است و این فاصله باید کمتر شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، سعید کریمی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در مراسم افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های بهداشت و درمان خراسان شمالی اظهار کرد: تمامی اقدامات صورت گرفته توسط دولت در مقابل جایگاه مردم اندک است.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد وزارت بهداشت عدالت و تعالی نظام سلامت است، افزود: فاصله سرانه تخت خراسان شمالی نسبت به کشور کاهش یافته اما همچنان پایین است لذا باید این فاصله کمتر شود.

معاون درمان وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: برای ماندگاری پزشکان در خراسان شمالی تعرفه دولتی و خصوصی در این استان را ثابت کردیم که اقدامی بی سابقه بود.

کریمی عنوان کرد: سال ۹۵ برای درآمد پزشکان در بیمارستان دولتی قرار دادند که دولت سیزدهم آن را برداشت؛ همچنین طرح قاصدک را حذف کردیم و مالیات را کاهش دادیم تا بخش دولتی درمان جان دوباره بگیرد.

کد خبر 748466

دیگر خبرها

  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود