Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم از ادغام دانشگاه بجنورد، شیروان و اسفراین و ایجاد دانشگاه جامع خراسان شمالی خبر داد و گفت: فعلا تصمیمی در خصوص دانشگاه کوثر بجنورد نگرفته‌ایم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلام حسین رحیمی، معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری که در پارک علم و فناوری خراسان شمالی برگزار شد گفت: طرح نهایی آمایش دانشگاه‌های کشور که از سال ۹۷ مورد بررسی قرار گرفت، در اوایل سال جاری آماده شد و بر این اساس ۹۰ دانشگاه مورد هدف به ۴۵ دانشگاه جامع‌تر تبدیل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی با تاکید بر اینکه هیچ توقفی در کار دانشگاه‌های فعلی رخ نخواهد داد، افزود: دانشگاه‌ها به صورت تجمیعی، الحاقی و یا تبدیلی به کار خود ادامه می‌دهند و کارکنان و اعضای هیئت علمی کاسته نمی‌شود؛ فقط در ساختارها تفاوت‌هایی به وجود می‌آید.

رحیمی ادامه داد: ماهیت یک دانشگاه وابسته به جنسیت نیست لذا هیچ جای دنیا نیست که دانشگاه تک جنسیتی داشته باشد.

معاون پژوهشی وزیر علوم در خصوص وضعیت دانشگاه کوثر بجنورد بیان کرد: دانشگاه کوثر می‌خواهد به چه نیازی پاسخ دهد؟ آیا این که خانواده‌هایی ترجیح می‌دهند دخترشان در محیط تفکیک جنسیتی درس بخواند برای تأسیس و هزینه کردن در دانشگاه تک جنسیتی کافی است؟

وی با تاکید بر اینکه همچنان وضعیت نهایی دانشگاه کوثر مشخص نیست، اضافه کرد: حفظ استقلال و تشکیل پردیس خواهران زیر نظر دانشگاه بجنورد دو مسیری است که برای این دانشگاه وجود دارد.

رحیمی در ادامه خبر از ایجاد کد رشته دانشگاه جامع خراسان شمالی در دفترچه انتخاب رشته کنکور خبر داد و گفت: افراد می‌توانند زیر مجموعه‌های این دانشگاه مانند پردیس اسفراین، بجنورد و شیروان را انتخاب کنند و این اتفاق در سال آینده رقم می‌خورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه کوثر ادغام دانشگاه دانشگاه بجنورد دانشگاه شیروان دانشگاه اسفراین دانشگاه کوثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۴۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، در نشست خبری گفت: چین بزرگترین مهاجرفرست علمی و فناوری است، ولی نگاه چین به این قصه این است کسی که از کشور چین به کشور دیگر می‌رود سفیر علم و فناوری است طرف که از دین و وطن پرستی خارج نشده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو وی افزود: کسی که از ایران خارج می‌شود با من نوعی مشکل دارد با وطن و ایران که مشکل ندارد. وطن پرستی یک شاخصه عمومی است.

دهقانی گفت: قسمت بزرگی از دستاورد‌های امروز چینی‌ها و هندی‌‎ها به لطف محققانی از این کشورهاست که به کشور‌های دیگر رفته‌اند. باید نگاه به کلمه فرار مغز‌ها یا فرار از کشور را باید برداشت.

وی در ادامه گفت: هر کسی که از کشور خارج می‌شود و یا کسی که وارد کشور می‌شود یک سرمایه است. باید آمار واقعی از مهاجرت داشته باشیم تا بتوانیم تصمیم بگیریم. بنیاد نخبگان و فراجا توافق کردند تا اطلاعات خروج افراد خاص را دریافت کنند نه اینکه جلوی خروج افراد را بگیریم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ - دانشگاه بجنورد ( عکس)
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • سرنوشت نامعلوم تعدادی از پیکر شهدا در سراسر منطقه غزه